söndag 29 mars 2015

ON THE ROAD AGAIN

Jo, igår var det dax att hämta ut Helge. Solen sken på morgonen och det såg lovande ut. Men helt plötsligt kom en rejäl tjocka in över Torslanda. Dimman låg verkligen tjock. Vi tänkte,  att det snöar i alla fall inte så det var bara att sätta sig i personbilen och köra iväg.

Här har Helge stått i sitt vinteride i nästan sex månader.

Det är spännande att låsa upp dörren till husbilen och se har vi haft besök i vinter. Enligt ägaren till garaget ska det inte finnas några smådjur, dvs möss i lokalen, eftersom de anlitar Anticimex. Men när vi körde in bilen låg där en mus som blivit överkörd av någon husbil. DET var inte roligt. Som husbilsägare vill vi inte ha besök av möss i våra bilar eftersom den skada som de kan förorsaka inte går på någon försäkring. Men vi hade inte haft besök vid vår första kontroll. Dessutom har vi anammat alla tips om vitlök, enris m m. Skönt att det gick bra även denna vintersäsong.


Då var det dax att rulla ut.

Nu väntar vi på lite godare väder sedan gäller det att planera den första lilla utflykten. Som vanligt kommer vi att tillbringa Påsken i Sälenfjällen och det blir personbilen som får ta oss dit upp. Helge får därför vara på hemmaplan. 
 
Jag har anmält denna blogg till "Svenska resebloggar" som är Sveriges största portal för resebloggar. Där kan man hitta alla registrerade bloggar. Det finns även registrerade bloggar som handlar om utlandsboende.  Så det är bara att njuta och resa med i din fantasi, som inte ska sätta begränsningar. Här hittar du sidan: www.svenskaresebloggar.se/p/blog-page.html
 
 
Glad Påsk på er 😀
önskar
Bengt o Ingela 


2 kommentarer:

  1. Härligt att se att Helge mår bra o att han inte dragit på sig ngn förkylning eller annat småkryp. Vi ser fram emot att läsa många inlägg från både små o stora vägar i Sverige o på kontinenten! Glad påsk! (Sista påsken som Ingela och Bengt, sen är ni matte o husse åt världens finaste lille hund!

    Kram från A, C, L & T

    SvaraRadera
  2. Ojoj, har ni blivit med hund....spännande....hoppas vi ses till sommaren någonstans...Glad Påsk!

    SvaraRadera

Husbilen Helge